Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Ivanu Sabljiću pobjeda u popularnom kvizu HRT-a izmaknula „za dlaku“

  Ivanu Sabljiću pobjeda u popularnom kvizu HRT-a izmaknula „za dlaku“

  Podijeli objavu

  U  izdanju kviza „Potjera“ na Prvome programu HRT-a ove srijede, dipl. pravnik iz Zagreba Ivan Sabljić sjajnim je nastupom privukao pozornost gledatelja, a falilo je tek nekoliko sekundi da umakne „lovcu“ u završnoj potjeri.

  Ivan, inače rođeni Zagrepčanin, podrijetlom je iz Hercegovine; majka Zdenka je iz Čalića, a tata Mate iz Buhova.

  Nakonfantastične minute u kojoj je odgovorio točno na sedam pitanja i osvojio 24.500 kuna, Ivan je pokazao sjajno znanje i u dvoboju s„lovcem“ KrešimiromMeđeralom Sučevićem, odgovorivši točno na sva postavljena pitanja.

  U posljednjoj, završnoj potjeri, u kojoj se našao s kolegom Lovrom, samIvan napravio je niz od 11 točnih odgovora. Malo je nedostajalo za konačnu pobjedu, no „lovac“ je, u posljednjih nekoliko sekundi, uspio „uloviti“ niz od 14 točnih odgovora.

  Inače, Ivan je veliki ljubitelj kvizova kojega gledatelji HTV-a pamte kao pobjednika„Najjače karike“. Također, redovito sudjeluje i upub kvizu „Cultni kviz“, koji je prije dva tjedna imao svoje jubilarno 100. izdanje.

  „Od malih nogu sam obožavao istraživati povijest, čitati knjige i proširivati svoje znanje. Sve me je nekako zanimalo, a posebno povijest umjetnosti i općenito — povijest čovječanstva te zemljopis. Radujem se novome izazovu i uvjerensam u pobjedu kada sljedeći put nastupim u Potjeri“, kroz smijeh nam jekazao simpatični Hercegovac koji obožava dolaziti u rodni kraj svojih roditelja te s ponosom ističe svoje korijene.

  Misijana Brkić Milinković / Večernji List

   

  Podijeli objavu