Naslovnica SPORT Košarkašice iz Ljubuškog pobjednice Memorijalnog turnira “Tomo Krasić”

Košarkašice iz Ljubuškog pobjednice Memorijalnog turnira “Tomo Krasić”

Podijeli objavu

Jučer je u Čitluk odigran 5. Memorijalni turnir za košarkašice „Tomo Krasić“. Turnir je organizirao ŽHKK Brotnjo u spomen na svog pokojnog sportskog direktora, a na međunarodnom memorijalnom turniru nastupile su košarkašice iz Čitluka, Mostara, Ljubuškog i Trogira.

Košarkašice ŽKK Ljubuški turniru su otvorile pobjedom nad domaćim ŽHKK Brotnjo 94′ (39:33), dok je u drugoj utakmici turnira ŽKK Zrinjski 2010 svladao ŽKK Trogir (63:16) te su se ove dvije ekipe plasirale u finale.

Prije samog finala, odigrana je utakmica za treće mjesto u kojoj su Bubamare svladala ŽKK Trogir (67:27), a turnir je okončan zanimljivom finalnom utakmicom u kojoj je ekipa trenera Ante Vučića, predvođena sjajnom Ivanom Tolić pobijedila ŽKK Zrinjski 2010 rezultatom 53:46.

Nakon finalne utakmice u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk upriličena je dodjela nagrada, pehara i medalja na kojoj je Karla Krasić, kćer pokojnog Tome Krasića, Ivani Tolić uručila nagrade za najbolju igračicu i najboljeg strijelca turnira, dok su Mirjana Krasić, supruga pokojnog Tome Krasića, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk i Damir Jerkić, trener u ŽHKK Brotnjo 94′ mladim košarkašicama uručili zaslužene pehare i medalje.

Petu godinu zaredom ŽHKK Brotnjo 94′ u Čitluk je organizirao međunarodni memorijalni turnir za mlade košarkašice u čast svog pokojnog sportskog direktora te je turnirom iskazao zahvalnost za sve što je Tomo Krasić kao sportski djelatnika, ali i zaljubljenik u sport učinio za broćanski sport.

Gepostet von Događajnica am Sonntag, 30. Dezember 2018

Citluk.ba

 

 

Podijeli objavu