Naslovnica CRNA KRONIKA Policija pronašla vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće u Potpolju

Policija pronašla vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće u Potpolju

Podijeli objavu

Vozača Mercedesa koji se tereti da je u noći s utorka na srijedu u mjestu Potpolje – općina Čitluk, skrivio nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 46-godišnji Željko Prskalo, te je pobjegao s mjesta događaja, pronašla je policija.

Kako doznaje Faktor.ba, riječ je o Sanelu Mehanoviću iz Zavidovića, trenutno nastanjenom u Čitluku zbog posla. Mehanović je za vrijeme nesreće imao suputnicu u vozilu do koje je policija prvo došla. U  prvom iskazu je preuzela krivnju na sebe, kazavši da je ona upravljala vozilom, da bi se kasnije predomislila. Policija je razriješila nedoumicu i ustanovila kako je Mehanović upravljao vozilom koji se frontalno sudario s vozilom mercedes 190 kojim je upravljao Prskalo.

Po naređenju postupajućeg županijskog tužitelja, Darke Zovke, jutros je obavljena obdukcija tijela te je nalaz pokazao da je smrt nastala od posljedica višestrukih udara.

-Vrat i glava su bili potpuno smrskani – istaknuo je Zovko, te dodao kako su saslušani svi svjedoci te je naređeno vještačenja tehničke ispravnosti svih vozila.

Zovko je naglasio kako će protiv Mehanovića biti podneseno izvješće  za počinjeno kazneno djelo ugrožavanje prometa. Podsjetimo, u nesreći je sudjelovao i M. B. (57) s teretnim motornim vozilom MAN.  Prskalo je životnu bitku, unatoč naporima mostarskih liječnika, izgubio sinoć u 22 sata.

Faktor.ba

Željko Prskalo preminuo od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u Potpolju

Podijeli objavu