Naslovnica DRUŠTVO Mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk za četvrtak pripremaju prodajnu izložbu povodom Dana...

Mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk za četvrtak pripremaju prodajnu izložbu povodom Dana kruha

Citluk.ba

Podijeli objavu

Mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk u četvrtak, 11. listopada svečano će obilježiti Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Za proslavu Dana kruha mališani u suradnji sa svojim odgojiteljicama i ostalim djelatnicima Dječjeg vrtića Čitluk pripremaju prodajnu izložbu koja će se održati u prostorijama vrtića s početkom u 10 sati.

Na prodajnoj izložbi maleni pekari posjetiteljima će ponuditi kruh, razna peciva, ukrase i brojne slastice koje će s mnogo ljubavi pripremiti uz pomoć svojih roditelja. Razigrana dječja mašta i spretne ruke odraslih garantiraju da će i ove godine na prodajnim štandovima, ukrašenim jesenskim plodovima, biti bogata ponuda pekarskih proizvoda i najrazličitijih slastica za svačiji ukus.

Danima kruha i zahvalnosti za plodove zemlje na simboličan se način, blagovanjem kruha, zahvaljuje Bogu na plodovima, radostima, uspjesima i darovima tijekom godine.

Iz Dječjeg vrtića Čitluk pozivaju žitelje Brotnja da se u što većem broju odazovu pozivu i podjele radost Dana kruha s mališanima.

Podijeli objavu