Naslovnica ZANIMLJIVOSTI FOTO: Matija Vuica otvorila modni atelier u Međugorju

  FOTO: Matija Vuica otvorila modni atelier u Međugorju

  Matija Vuica PR / Foto: HASH Studio

  Podijeli objavu
  Matija Vuica i Mirna Barbarić​

  Jučer je Matija Vuica u Međugorju otvorila MM Gallery, modni atelier u kojem će prvi put biti dostupne njene unikatne haljine i vjenčanice i izvan Hrvatske. 

  Atelier MM Gallery, Matija Vuica otvorila je u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom, a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić.

  Otvorenju su nazočile mnogobrojne Hercegovke pretežito mlade, lijepe, zgodne i dotjerane kao da su na modnoj pisti, a na otvorenje su došle s buketima cvijeća.

  Iskazale su svoje zadovoljstvo što više ne moraju putovati u Zagreb kad im zatreba večernja haljina ili vjenčanica i već jučer su neke izložene vjenčanice i haljine rezervirale za probe u narednim danima.

  MM Gallery je exclusivni atelier na više od  120 kvadrata prostora s velikom ponudom raskošnih vjenčanica i svečanih haljina. Sama dizajnerica, osim na otvorenju, u redovitim intervalima susretat će se s klijenticama kako bi u osobnom kontaktu saznala sve o njihovim snovima, željama i idejama vezanim uz njihov dan iz snova. Na raspolaganju će im uvijek biti veliki asortiman, koji će se dopunjavati na tjednoj bazi, kao i osposobljeno osoblje koje će haljine prilagođavati klijenticama u kratkom vremenu.

  Odabrala sam Hercegovinu za prvi veći iskorak kako bih svoje haljine učinila dostupnijima svima koji moraju posegnuti do Zagreba, ne samo iz BiH, nego i iz cijele južne Hrvatske. Čini mi se da je Međjugorje u zlatnoj sredini, a i svima omiljeno mjesto za posjetiti. Do sada moja najveća kolekcija unikatnih vjenčanica izložena je u atelieru,  a prema upitima znam da su mnoge mladenke, također i maturantice, jer i na njih sam mislila, jedva čekale otvorenje ateliera.  – izjavila je Matija Vuica povodom otvorenja novog ateliera.

  Podijeli objavu