Naslovnica ZANIMLJIVOSTI SPARK Radionice za osnovnoškolce: Robotika je zabavna

  SPARK Radionice za osnovnoškolce: Robotika je zabavna

  PROMO

  Podijeli objavu

  U današnjem svijetu tehnologije, važno je više nego ikada pripremiti učenike za budućnost, a jedan od načina je podučavanje robotike. Robotika osnovnoškolcima kroz njihovo školovanje povećava kreativnost i inovativnost.

  Podučavanjem naših učenika osnovama robotike otvaramo čitav novi svijet i uzbudljive mogućnosti kojima inače ne bi imali pristup.

  Zato SPARK school u suradnji s Fakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti (smjer Informatika) pokreće radionice “Robotika je zabavna”. Sve zainteresirane osnovne škole mogu prijaviti maksimalno 20 učenika na dvosatne radionice robotike i programiranja u SPARK school.

  Edukacije za učenike će održavati djelatnici SPARK school i studenti 5. godine FPMOZa koji slušaju kolegij Robotika u nastavi. Plan i program radionice je u potpunosti prilagođen osnovnoškolcima.

  Točni termini radionica će biti dogovoreni sa svakom školom pojedinačno, a svoju školu možete prijaviti tako da popunite kratku prijavnu formu na SPARK web stranici. Popis sudionika mora sadržavati: ime i prezime učenika, razred, ime i prezime nastavnika/učitelja/ravnatelja, te potpis i pečat ravnatelja/direktora škole.

  Robotika je zabavna!

   

  Podijeli objavu