Naslovnica CRKVA VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela” od nedjelje...

VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela” od nedjelje 25. veljače

Brotnjo.info

Podijeli objavu

U novoj emisiji ”Kerigma – Vjera i djela” stalni suradnik fra Mario Knezović tumačio je lik Abrahama i njegovu žrtvu, te što poručuje biblijski ulomak o preobraženju.

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić susreo se u Vatikanu s papom Franjom i razgovarao o položaju Crkve i katolika u BiH.

U Mostaru održan duhovno-kulturni susret na temu “Posadašnjenje prošlosti, s vjerom i nadom u bolju budućnost” na kojem su predstavljene dvije knjige koje govore o životu katolika nekada i sada na području Nevesinja, Foče, Čajniča i gornje Hercegovine.

Donosimo reportažu iz parka prirode Blidinje, odnosno Masne Luke u kojoj djeluje franjevac fra Petar Krasić. Koliko mu znači izgradnja duhovnog centra Hercegovačke franjevačke provincije, te kako je to planinsko mjesto od nepoznanice postalo poznato i omiljeno mjesto hodočasnika i turista.

Započinje 12. korizmena akcija Hrvatskog Caritasa ”Tjedan solidarnosti s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini”.

Emisiju ”Kerigma – Vjera i djela” uređuje i vodi Dragan Soldo, te stalni suradnik fra Mario Knezović.

Emisiju pogledajte nedjeljom u programima NAŠE TV u 13 i 22:30 sati (repriza ponedjeljak u 15:50 sati), LAUDATO TV u 22:15 sati (repriza ponedjeljak u 14:15 sati), te VINKOVAČKE TV u 15 sati. A na našoj stranici na ponuđenom linku …