Naslovnica CRNA KRONIKA Tri maskirane osobe na Služnju upale u kuću, svezali vlasnika te mu...

Tri maskirane osobe na Služnju upale u kuću, svezali vlasnika te mu oduzeli novac, mobitele i lovačku pušku

MUP HNŽ

Podijeli objavu

Tijekom protekla tri dana iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 17  prijava (na području Mostara  6, na području Čitluka 4, na području Stoca 2, na području Neuma 2, na području Rame 1, na području Čapljine 1 i  na području Jablanice 1).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su četiri  prekršaja i to na području Mostara 2, na području Jablanice 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirano  je 12  prometnih nezgoda i to na području Mostara 8, na području Čitluka  1, na području Jablanice 2  i  na području Čapljine 1  u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

18.02.2018.godine oko 18,00 sati u PS Čitluk obratio se B.I.(1957) iz Čitluka i prijavio da su mu u kuću u mjestu Služanj došle tri  NN maskirane i naoružane osobe te ga fizički napali i svezali. Tom prilikom iz kuće su otuđili novac , mobitele i lovačku pušku. Upoznat Odjel krim. policije , tužitelj i sve policijske patrole na terenu. Na licu mjesta izvršen je očevid.

Podijeli objavu