Naslovnica SPORT Lasić: Zrinjski je hrvatska nogometna institucija i simbol Mostara

Lasić: Zrinjski je hrvatska nogometna institucija i simbol Mostara

Večernji List

Podijeli objavu

U ljetnikovcu Radobolja u petak navečer je održana tradicionalna “Noć Plemića” kojoj je prisustvovao veliki broj gospodarstvenika, sportskih radnika i političara.

“Noć Plemića” održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjedavatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića kojemu se predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić zahvalio na nesebičnoj potpori radu kluba, piše Pogled.ba.

Foto: Stojan Lasić / Večernji List

“Ove godine Zrinjski zlatnu povijest piše, imamo priliku osvojiti šesti naslov prvaka, a treći u nizu. ‘Ponosan je Mostar na plemiće svoje koji hrabro brane od svog dresa boje’. Ovaj stih uistinu najbolje opisuje što je Zrinjski svim nama. Cilj HŠK Zrinjski je svake godine biti sve bolji i bolji, a to bez potpora sponzora, donatora i prijatelja kluba ne bi bilo moguće. Hvala vam dragi prijatelji što ste vjerovali u nas i pružali nam potporu, te prepoznali Zrinjski kao hrvatsku nogometnu instituciju i hrvatski simbol Grada Mostara”, poručio je predsjednik Zrinjskog Denis Lasić.

On se zahvalio na dolasku predstavnicima nogometnih klubova Široki Brijeg, Vitez, Gošk, Čapljina, Branitelj, Brotnjo, Tomislav i Stolac s kojima Zrinjski njeguje dobre odnose.

Na otvaranju nastavka prvenstva Zrinjski u subotu u 14.30 dočekuje Gošk iz Gabele, a predsjednik Lasić pozvao je sve prijatelje kluba da podrške Plemiće u pohodu na novu titulu prvaka.

Podijeli objavu