Naslovnica CRNA KRONIKA Kladionice na meti razbojnika

Kladionice na meti razbojnika

Podijeli objavu

Tijekom protekla tri dana iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 27  prijava (na području Mostara  16, na području Konjica 8, na području Jablanice 1, na području Rame 1 i  na području Čapljine 1).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su dva prekršaja i to na području Konjica 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano  je 7  prometnih nezgoda i to na području Mostara 6 i na području Konjica 1  u kojima je jedna osoba  zadobila teške tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

19.01.2018.godine u 20,20 sati PU Mostar je obaviještena da je u sportskoj kladionici  „Bet live“ u Ul.II bojne rudničke , nad djelatnicom izvršeno razbojstvo. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su dvije NN maskirane osobe uz prijetnju pištoljem od djelatnice otuđili novac. Poduzete sve potrebne mjere i radnje a o svemu je upoznat tužitelj.

19.01.2018.godine u 21,30 sati u PU Konjic se obratila djelatnica sportske kladionice „Premier“ u Ul.stara čaršija u Konjicu i prijavila da je nad istom izvršeno razbojstvo. Utvrđeno je da je NN maskirana osoba uz prijetnju pištoljem otuđila novac. Upoznat Odjel krim. policije.

19.01.2018.godine u 16,30 sati na lokalnoj cesti u Striževu – Gornja Drežnica dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao P.P.(1958) upravljajući vozilom „Toyota“ koji je tom prilikom udario u zid kuće vlasništvo S.H.. Vozač P.P. je zadobio teške tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.

20.01.2018.godineu 13,45 sati u PU Mostar obratio se N.Š.(1963) i prijavio da mu je malodobnom sinu NN osoba otuđila biciklo marke „Kastle“  dok se nalazio u Sjevernom logoru. Odmah su djelatnici policije obišli šire lice mjesta te zaustavili osobu A.M.(1980) koji je izvršio navedenu krađu. Biciklo je izuzeto od osobe i vraćeno vlasniku a o svemu je upoznat Odjel krim. policije.

20.01.2018.godine u 21,00 sati PU Mostar je obaviještena da je nad djelatnicom u sportskoj kladionici „Sport plus“ u Ul.Krpina izvršeno razbojstvo. Djelatnici  policije su izašli na lice mjesta te je utvrđeno da su tri NN maskirane osobe ušle u kladionicu i uz prijetnju nožem  otuđili novac od djelatnice. Upoznat Odjel krim. policije i tužitelj.

21.01.2018.godine oko 21,00 sati PU Mostar je obaviještena da je u Ul.Vukovarska došlo do zapaljenja vozila marke „Škoda Oktavia“. Na lice mjesta izašli su djelatnici Vatrogasne postrojbe i policije te je lice mjesta osigurano radi obavljanja očevidnih radnji. O svemu je upoznat tužitelj, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu