Naslovnica GOSPODARSTVO Telekom operateri i banke – nositelji digitalnog ekosustava u 2018.

  Telekom operateri i banke – nositelji digitalnog ekosustava u 2018.

  Podijeli objavu

  Bankarstvo u cjelini, pa tako i u Bosni i Hercegovini, prolazi kroz transformaciju koja je potaknuta napretkom tehnologije i potrebama tržišta za brzim i jednostavnim rješenjima.

  Ubrzani razvoj tehnologije dovodi do značajnih promjena navika i ponašanja klijenata.

  Prateći standarde i razvoj tehnologije, bh. kompanije iz različitih područja, uvezuju se s ciljem olakšavanja svakodnevice svojim klijentima. One koje ponude brže i sigurnije usluge, preuzet će primat na tržištu.

  HT ERONET je prepoznao upravo jednu od njih ‒ ClickPay, suvremenu uslugu Sberbanke BH. ClickPay klijentu omogućuje, putem mobilnog uređaja, u bilo koje doba dana, plaćati komunalne račune potpuno sigurno i bezbrižno.

  „HT ERONET je u posljednje dvije godine uložio iznimne napore u procesu digitalne transformacije kompanije. Ovi napori generirali su niz digitaliziranih usluga za naše krajnje korisnike, a usluga ClickPay, realizirana sa Sberbankom predstavlja dodatno proširenje digitalnih kanala. Ovom suradnjom smo osigurali korisnicima HT ERONET-a i Sberbanke brzo i sigurno plaćanje telekomunikacijskih računa, bez obzira gdje se nalazili. Potrebno je naglasiti da HT ERONET korisnike usluge ClickPay, u 2018. godini očekuju brojne pogodnosti pri njezinu korištenju“, kaže član Uprave HT ERONET-a Tomislav Ruk.

  Usluga je besplatna i dostupna putem aplikacija internetskog i mobilnog bankarstva.

  „Upravo digitalno bankarstvo omogućuje novi poredak u kojem će se ogledati najveća razlika među bankama“, kaže Jasmin Spahić, izvršni direktor i član Uprave Sberbanke BH.

  „Veseli me činjenica da u HT ERONET-u imamo pouzdanog partnera jer banke i telekom operateri su nositelji digitalnog ekosustava. Siguran sam da će od zajedničkog partnerstva Sberbanke i HT ERONET-a najviše koristi imati naši klijenti“, naglasio je Spahić.

  IZVORPROMO
  Podijeli objavu