Naslovnica CRNA KRONIKA Policija ogorčena radom tužiteljstva i suda: Uhićeni kriminalci pušteni na slobodu pa...

Policija ogorčena radom tužiteljstva i suda: Uhićeni kriminalci pušteni na slobodu pa nožem izboli mladića

Podijeli objavu

Tri osobe koje su prije nekoliko večeri uhićene u Mostaru, a tijekom subote su nakon odluke postupajućeg suca pušteni na slobodu.

Nedugo nakon puštanja na slobodu, A.H. (1977.) iz Mostara, E.Dž. (1980.) iz Modriče te M.T. (1980.) iz Zenice, su nastavili s kriminalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u subotu popodne dva od tri spomenuta muškarca su, kako Bljesak.info neslužbeno saznaje, u mostarskom naselju Tekija pretukli, a potom i nanijeli ubodnu ranu jednoj osobi sa inicijalima D.G. D.G. je od ranije poznat policijskim službenicima i nakon ovog incidenta je hospitaliziran.

Neslužbeno saznajemo da je od D.G. otuđen znatan dio novca i mobitel, a dva napadača su se udaljila u nepoznatom smjeru.

Također, Bljesak.info neslužbeno saznaje da je E.Dž. bjegunac iz zatvora u Doboju. Međutim ni počinjena kaznena djela, niti bijeg iz zatvora za sud i tužiteljstvo nisu bili dovoljni kako bi se on i ostala dvojica, koji također imaju više kaznenih djela iza sebe, zatvorili u jedan od zatvora u BiH.

Njih trojica su u četvrtak netom prije uhićenja u Raštanima otuđili osobni automobil, istu večer su izvršili razbojništvo u trgovini u Rodoču gdje su otuđili novac, a potom su uhvaćeni na lokalitetu Južnog logora. Navodno je na njihovoj meti u Južnom logoru bilo skladište BH Telecoma, međutim službenici Policijske uprave Mostar su ih lišili slobode.

U četvrtak navečer je navedeni trojac saslušan u županijskom tužiteljstvu, a sudac ih je u subotu pustio na slobodu.

Službenici u PU Mostar su ogorčeni postupkom nadležnog tužiteljstva i suda obzirom da su ova tri muškarca za jednu večer počinili više kaznenih djela, a sumnjiče se za još neka kaznena djela koja su počinjena u proteklom razdoblju na području Mostara i Čapljine.

Također, velika ogorčenost ovom odlukom i drugim odlukama suda i tužiteljstva iz ranijeg razdoblja vlada među stanovnicima Mostara.

 

IZVORBljesak.info
Podijeli objavu