Naslovnica CRNA KRONIKA Uz prijetnju pištoljem opljačkao automat klub u Čitluku

Uz prijetnju pištoljem opljačkao automat klub u Čitluku

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 6  prijava (na području Mostara 3, na području Čapljine 1, na području Čitluka 1 i na području Konjica 1).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su dva prekršaja  i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano  je 6  prometnih nezgoda i to na području Mostar 3, na području Čapljine 1, na području Stoca 1 i na području Jablanice 1 u kojima nije bilo  ozljeđenih osoba .

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

04.12.2017.godine u PU Mostar obratila se J.M.(1976) i prijavila da je u U.O. „Goca“ u Ul. III Bojne Cimske izvršena provala. Tom prilikom NN počinitelj ili više njih je podesnim alatom otvorio sporedna vrata i otuđio aparat za klađenje. Upoznat Odjel krim. policije.

04.12.2017.godine u PU Čapljina obratio se P.D.(1970) iz Tasovčića i prijavio da mu je tijekom noći od strane NN osobe otuđeno vozilo marke „VW Golf II“ dok se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Tasovčići. Upoznat Odjel krim. policije.

04.12.2017.godine u PU Mostar obratila se B.H.(1994) i prijavila da je u sportsku kladionicu „Sport plus“ u Ul.Z.Frankopana izvršena provala. Na lice mjesta izašli su djelatnici policije te je utvrđeno da je NN počinitelj ili više njih podesnim alatom otvorio ulazna vrata objekta odakle su otuđene dvije TV plazme. Upoznat Odjel krim. policije.

04.12.2017.godine u 17,45 sati PS čitluk je obaviještena da je izvršeno razbojstvo u automat klubu  „Admiral“ u Čitluku od strane NN maskirane osobe koji je uz prijetnju pištoljem otuđio od djelatnice novac. Upoznat Odjel krim. policije kao i sve policijske patrole na terenu.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu