Naslovnica DRUŠTVO Čitluk će na 26. obljetnicu pada grada Vukovara dobiti “Zid ponosa”

Čitluk će na 26. obljetnicu pada grada Vukovara dobiti “Zid ponosa”

Podijeli objavu

Vijeće mladih općine Čitluk u suradnji s Broćanskom udrugom mladih izvodi svoj prvi projekt-oslikavanje zida ispred Osnovne škole fra Didaka Buntića u sklopu obilježavanja 26. obljetnice pada grada Vukovara.

U tu svrhu će duž zida ispred Osnovne škole fra Didaka Buntića biti iscrtan natpis„Vukovar“  kako bi na prikladan način odali počast palim braniteljima. Akcija oslikavanja spomenutog zida će se održati u subotu 18.11. 2017. godine, na obljetnicu pada grada Vukovara.

Ukoliko vremenske prilike ne budu pogodne za izvođenje projekta, izvođenje istog će se odgoditi za neki drugi dan. Za izvođenje projekta-oslikavanje natpisa „Vukovar“ smo dobili svesrdnu podršku  općine Čitluk koja će u potpunosti financirati projekt na čemu se ovim putem uistinu zahvaljujemo na izdvajanju potrebnih sredstava.

U četvrtak su članovi Vijeća mladih općine Čitluk započeli prvu fazu spomenutog projekta, a to je čišćenje površine na kojoj će biti iscrtan natpis „Vukovar“ s vodotornjem. Mladi su zajedničkim snagama očistili spomenuti zid kako bi sve bilo spremno za oslikavanje u subotu, i prikladno odavanje počasti poginulim braniteljima, priopćeno je iz Vijeća mladih općine Čitluk.