Naslovnica CRNA KRONIKA Izvješće MUP-a HNŽ za protekla 24 sata

Izvješće MUP-a HNŽ za protekla 24 sata

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminalitetana području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijava (na području Mostara 8 i na području Konjica 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 2 prekršaja; na području Mostara 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 7 prometnih nezgoda; na području Mostara 6 i na području Čitluka 1. Dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

15.11.2017. godine u PS Konjic je prijavio E.H. iz Repovaca da mu je tijekom dana otuđeno vozilo marke Golf II, crvene boje, a koje je bilo parkirano na području Kravareva. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.

15.11.2017. godine, oko 16,45 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da je došlo do požara u TC “Bingo”, u ul. A. Starčevića. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da je nn malodobna osoba zapalila jednu policu, te pobjegla, a što je zabilježeno kamerom. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

15.11.2017. godine, oko 18,25 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da je izvršeno razbojstvo u kladionici Wiliams u ul. H. Repca, gdje je nn počinitelj uz prijetnju pištoljem otuđio određenu količinu novca. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

15.11.2017. godine, oko 19,55 sati, u PS Mostar Sjever je prijavila djelatnica salona namještaja Kalea u Vrapčićima da je nad istom izvršeno razbojstvo od strane nn muške osobe uz prijetnju vatrenim oružjem, pri čemu je otuđena određena količina novca. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu