Naslovnica Crna kronika Izvješće MUP-a HNŽ za protekla 24 sata

Izvješće MUP-a HNŽ za protekla 24 sata

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminalitetana području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijava (na području Mostara 8 i na području Konjica 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 2 prekršaja; na području Mostara 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 7 prometnih nezgoda; na području Mostara 6 i na području Čitluka 1. Dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

15.11.2017. godine u PS Konjic je prijavio E.H. iz Repovaca da mu je tijekom dana otuđeno vozilo marke Golf II, crvene boje, a koje je bilo parkirano na području Kravareva. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.

15.11.2017. godine, oko 16,45 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da je došlo do požara u TC “Bingo”, u ul. A. Starčevića. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da je nn malodobna osoba zapalila jednu policu, te pobjegla, a što je zabilježeno kamerom. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

15.11.2017. godine, oko 18,25 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da je izvršeno razbojstvo u kladionici Wiliams u ul. H. Repca, gdje je nn počinitelj uz prijetnju pištoljem otuđio određenu količinu novca. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

15.11.2017. godine, oko 19,55 sati, u PS Mostar Sjever je prijavila djelatnica salona namještaja Kalea u Vrapčićima da je nad istom izvršeno razbojstvo od strane nn muške osobe uz prijetnju vatrenim oružjem, pri čemu je otuđena određena količina novca. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.