Naslovnica SPORT Boris Medak pobjednik tenis turnira “Carska vina open 2017”

Boris Medak pobjednik tenis turnira “Carska vina open 2017”

Podijeli objavu

Nakon dvadeset dana završen je turnir “ Carska vina open 2017” ili kako su ga prozvali “Grand slam Hercegovine”. Turnir je dobio nadimak jer je nastupila sva tenis elita Hercegovine a po jakosti može se reći da je ovo bio najjači turnir do sada u ovoj kategoriji.

U finalnom meču slavio je Boris Medak iz Mostara a protivnik mu je bio domaći predstavnik Željko Dodig. Medak je slavio rezultatom 5:7 7:5 10:8. Polufinale su izborili Josip Brkić Ljubuški i Kristijan Vujnović Čapljina, a četvrtfinale Ivan Čolak Jr, Jure Lešina, Vinko Čilić i Dominik Dodig.

Turnir se nalazi u kalendaru Hercegovina Tour -35 a nastupalo je 64 igrača. Pored vrhunskog ambijenta Sport centra Međugorje, i odlične organizacije Tenis kluba Međugorje velike zasluge idu i sponzorima turnira koji su dali svoj doprinos za razvoj ovog projekta. Nagrade pobjednicima dodijelio je gospodin Andrija Vasilj.

Sponzori turnira: Carska vina – Podrumi Grge Vasilja, Solinco, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Županija HNŽ i Babolat BIH, priopćeno je iz TK Međugorje.

Posted by Događajnica on Dienstag, 31. Oktober 2017

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu