Naslovnica KULTURA HT ERONET ponovno uz MOFF: Nagrade za životno djelo Antunu Vrdoljaku i...

HT ERONET ponovno uz MOFF: Nagrade za životno djelo Antunu Vrdoljaku i Žarku Lauševiću

Podijeli objavu

Zavjese ovogodišnjeg festivala filmske glume u Mostaru – 11. MOFF-a, bit će podignute 16. studenoga.

Svečano otvaranje bit će priređeno u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače, nakon čega je planirana projekcija filma „Žaba“ Elmira Jukića.

Uslijedit će poslovni domjenak HT ERONET-a uz otvaranje Mostar film festa, koji će se održati u Ljetnikovcu „Radobolja“.

HT ERONET podržao je i ostvarenje studentskog programa u sklopu ovogodišnjeg MOFF-a – !hej Studenti studentima, a osigurat će i tehničku potporu festivalu.

Na konferenciji za novinare u Kosači predstavljen je program ovogodišnjeg festivala, a kako je kazao ravnatelj MOFF-a Slaven Knezović, priznanja za životno djelo ove će godine dobiti Antun Vrdoljak i Žarko Laušević.

U natjecateljskom dijelu programa bit će prikazano devet filmova, a stručni ocjenjivački sud dodijelit će nagradu – Stablo ljubavi – najboljem glumcu i glumici u glavnim te sporednim ulogama, kao i najboljem debitantu. Ove godine na MOFF-u će se naći i međunarodni program BetweentheRivers, dokumentarni – DocuSpectre, studentski – !hej Studenti studentima, dječji program, retrospektiva filmova Antuna Vrdoljaka (U gori raste zelen bor, H8 i Glembajevi), radionice MasterClass, kao i stručna konferencija Balkan CinemaMeeting, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu