Naslovnica CRKVA VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

Podijeli objavu

U novom izdanju emisije ”Kerigma – Vjera i djela” stalni suradnik fra Mario Knezović tumači što znači Pavlov govor u kojem ističe da ”zna i obilovati i oskudijevati”, što govori slika svadbe koju Bog priređuje i kakva su današnja vjenčanja i svadbe.

Donosimo prilog o obilježavanju 35 godina rada Caritasa mostarskih biskupija. Posjetili smo obiteljski susret Udruge Kairos – Udruge za podršku obitelji u Mostaru i čuli njihova iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljujemo 14. Didakove dane u sklopu kojih će biti premijerno izvedena predstava ”Smak svita” dramske sekcije HKUD ”Didak” župe sv. Blaža iz Gradnića.

Emisiju ”Kerigma – Vjera i djela” uređuje i vodi Dragan Soldo te stalni suradnik fra Mario Knezović, a prati život Crkve, vjernika i ljudi u Bosni i Hercegovini, donoseći nam uz to i poticajna biblijska razmatranja.

Emisiju pogledajte u programu Naše TV nedjeljom u 13 sati (repriza ponedjeljkom u 13 i 45), Laudato TV-a u 22 i 15 sati (repriza ponedjeljkom u 12 i 15), te Vinkovačke TV nedjeljom u 15 sati. Ugodno gledanje!