Naslovnica CRKVA Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

Podijeli objavu

U novoj emisiji ”Kerigma – Vjera i djela” pogledajte razmatranje fra Marija Knezovića koji tumači zašto je listopad Marijin mjesec, zašto Isus uzima lik sluge, a ne gospodara.

U sklopu obilježavanja 51. Svjetskog dana društvenih komunikacija u BiH, održano Euharistijsko slavlje u Tomislavgradu. Među župama Duvanjskoga dekanata je i ona Presvetog Srca Isusova Kongora. Osnovana je 1917. godine. Župa je svečano obilježila svojih 100 godina postojanja i o tome donosimo reportažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U organizaciji Hrvatskoga sabora i Ureda za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj održana je svečanost dodjele nagrade Europski građanin, a ovogodišnji hrvatski dobitnici nagrade su isusovac Tvrtko Barun kao voditelj Isusovačke službe za izbjeglice u jugoistočnoj Europi i Hrvatska udruga Transplant.

Emisiju ”Kerigma – Vjera i djela” uređuje i vodi Dragan Soldo te stalni suradnik fra Mario Knezović.

Emisija prati život Crkve, vjernika i ljudi u Bosni i Hercegovini, donoseći nam uz to i poticajna biblijska razmatranja. Možete ju pogledati nedjeljom u programu Naše TV u 13 sati (repriza ponedjeljkom u 13 i 45 sati), Laudato TV-a nedjeljom u 22 i 15 sati (repriza ponedjeljkom u 12 i 15 sati), te Vinkovačke TV nedjeljom u 15 sati. Emisiju na našoj stranici pogledajte na ponuđenom linku …

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu