Naslovnica CRKVA VIDEO Započela nova sezona emisije “Kerigma – Vjera i djela”

VIDEO Započela nova sezona emisije “Kerigma – Vjera i djela”

Podijeli objavu

U program Naše TV ponovno se vraća emisija ”Kerigma – Vjera i djela” urednika i voditelja Dragana Solde i stalnog suradnika fra Marija Knezovića.

Emisija prati život Crkve, vjernika i ljudi u Bosni i Hercegovini, donoseći nam uz to i poticajna biblijska razmatranja. Nova sezona emisije ”Kerigma – Vjera i djela” započela je 17. rujna 2017., a u prvoj ovosezonskoj emisiji poslušajte razmatranje fra Marija Kenzovića koji tumači zašto je mržnja bolest, a praštanje put zdravlja, te koliko puta treba oprostiti bližnjemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Mostaru smo pratili otvaranje Pučke kuhinje ”fra Didaka Buntića” koja se nalazi u sklopu ”Dompesa – Kuće kruha i duha”, projekta kojeg vodi franjevac dr. fra Iko Skoko.

U župi Jablanica proslavljena je 100. godišnjica postojanja te župe i to uz misno slavlje i predstavljanje prigodne monografije.

Sjećamo se 24. obljetnice stradanja hrvatskih civila u mjestu Grabovica kod Mostara.

Uz početak nove školske godine održan je 21. Katehetski dan Vrhbosanske nadbiskupije.

Emisiju ”Kerigma – Vjera i djela” gledajte u programu Naše TV nedjeljom u 13 sati (repriza ponedjeljkom u 13 i 45 sati ), Laudato TV-a nedjeljom u 22 i 15 minuta (repriza ponedjeljkom u 12 i 15 sati), te Vinkovačke TV nedjeljom u 15 sati. A na našoj stranici emisiju pogledajte na ponuđenom linku …