Naslovnica Nekategorizirano Napadači s fantomkama u Zagrebu palicama premlatili trenera Dinama

Napadači s fantomkama u Zagrebu palicama premlatili trenera Dinama

Podijeli objavu

U srijedu navečer, neposredno nakon što su se igrači i stručni stožer Dinama vratili s utakmice Hrvatskog kupa u Imbriovcu, dvojica maskiranih napadača fizički su palicama napali trenera Dinama Maria Cvitanovića na ulazu u njegov stan te ga pritom ozlijedili.

Trener Dinama nakon toga je pozvao policiju te zatražio liječničku pomoć, javlja službena stranica GNK Dinama. Policija je Net.hr – potvrdila napad.

“GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašten ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao završiti s tragičnim posljedicama.

Nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme’

Nažalost, to je samo nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme kada je, sasvim očito, potpuno legalizirano nasilje prema osobama iz našeg kluba. Počevši od napada na savjetnika kluba Zdravka Mamića na rivi u Bolu na Braču, a zatim oružanog napada i pokušaja ubojstva u Tomislavgradu pa sve do večerašnjeg fizičkog napada na trenera Cvitanovića pred njegovim stanom.

Zgroženi smo i ovim putem ponovno apeliramo da se institucije ove države napokon probude i prestanu ignorirati sve ovo što se događa oko GNK Dinamo. Da ne ignoriraju napade na građane ove zemlje. Pa zar svi skupa čekamo da se dogodi nešto tragično da sustav konačno reagira? Ne želimo živjeti u zemlji u kojoj se institucije boje čak i osuditi zlodjela. Naime, nismo primjetili da je itko od relevantnih faktora i institucija reagirao nakon napada i pokušaja ubojstva Zdravka Mamića što je očito motiviralo počinitelje ovog kukavičkog napada na gospodina Cvitanovića”, stoji u priopćenju.

Cvitanović se vratio s Kup utakmice

Trener Dinama Mario Cvitanović ozlijeđen je u brutalnom napadu u srijedu navečer ispred zgrade u kojoj živi. Cvitanović je popodne svoju momčad vodio u utakmici Kupa Hrvatske u Imbriovcu, a po povratku kući nepoznati napadači su ga dočekali i pretukli palicama. Nakon napada, trener Dinama pozvao je policiju i zatražio liječničku pomoć.

IZVORNet.hr
Podijeli objavu