Naslovnica CRNA KRONIKA MUP HNŽ: Krađa vozila, razbojstvo u Pošti, ukraden mobitel, zaplijenjen duhan

MUP HNŽ: Krađa vozila, razbojstvo u Pošti, ukraden mobitel, zaplijenjen duhan

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 9 prijava (na području Mostara 3, na području Prozor-Rame 1, na području Konjica 3, na području Čapljine 1 i na području Jablanice 1 ).

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Konjica.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane  su 3  prometne nezgode i to na području Mostara 2 i na području Čitluka 1. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

  • 18.09.2017.godine u PS Prozor-Rama obratio se I.P. i prijavio da je tijekom noći od strane nn osobe otuđeno vozilo marke VW Vento, dok se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Jaklići, općina Rama. Upoznat Odjel krim. policije kao i sve policijske patrole na terenu.

 

  • 18.09.2017.godine, u 11,35, sati PU Mostar je obaviještena da je u Pošti u Rodoču izvršeno razbojstvo. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije, te je utvrđeno da je nn maskirana osoba uz prijetnju vatrenim oružjem od djelatnice otuđila novac. O svemu su upoznati tužitelj i Odjel krim. policije koji poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

 

  • 18.09.2017.godine, u 14,30 sati, u PU Konjic se obratio P.R.(1997) i prijavio da mu je od strane nn osobe sa stola u salonu zabave „Blu-Net“ u ul. M.Tita otuđen mobitel Samsung J5. Na lice mjesta izašli su djelatnici policije, te radom na terenu u ul.Kolonija zatekli osobu B.S.(1981) iz Prozora  koji je sklon vršenju kaznenih djela i koji je u jutarnjim satima u Jablanici izvršio provalu u kuću. Tom prilikom je otuđio tri mobitela, a dovodi se u vezu i sa ovim kaznenim djelom, te drugim kaznenim djelima na području Konjica. Osoba je lišena slobode i zadržana radi kriminalističke obrade.

 

  • 18.09.2017.godine, oko 06,00 sati, patrola policije PU Mostar je na cesti M-17, u mjestu Potoci, zaustavila i kontrolirala vozilo marke Citroen kojim je upravljao R.B.(1964) iz Gruda. Isti je tom prilikom prevozio oko 200 kg rezanog duhana koji nije bio obilježen akciznim markicama, niti je imao bilo kakvu dokumentaciju. Duhan je privremeno izuzet i predat Timu za Indirektno oporezivanje Mostar.
IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu