Naslovnica DRUŠTVO FOTO: Više od 25 tisuća posjetitelja na Blatničkim notama dobrote

FOTO: Više od 25 tisuća posjetitelja na Blatničkim notama dobrote

Podijeli objavu

Humanitarno-glazbeni spektakl „Blatničke note dobrote“ sinoć je po šesti put održan u Donjoj Blatnici, mjestu odakle je potekao Mate Bulić.

On je ujedno najzaslužniji što su se u njegovom rodnom mjestu u srcu Hercegovine okupila naveća imena hrvatske glazbene scene i preko 25 tisuća posjetitelja iz svih krajeva gdje žive Hrvati.

Ovogodišnje „Blatničke note dobrote“ održane su pod visokim pokroviteljstvom predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića, a privukle su veliki broj uzvanika iz političkog, gospodarskog, društvenog i sportskog života Hrvata iz BiH i Hrvatske.

Posjetitelji su uživali u pjesmama Marka Perkovića Thompsona, Dražena Zečića, Željka Bebeka, Alena Nižetića, Stjepana Jeršeka Štefa, TS Prijatelji, Dalmatina, Donne, Ivane Marić, Joze Vučića, Ivice Bage, TS Misericordia – Šurmanci, dr. Milenka Pehara, muške klape Herceg, Sinova Hercegovina, grupe Nešto Između i brojnih gostiju iznenađenja, a naravno i domaćina Mate Bulića koji je u tri navrata zapjevao s okupljenima.

Već je poznat i datum sljedećega koncerta, a to je ponedjeljak 6. kolovoza 2018. godine

Fotografije sa sinoćnjeg koncerta pogledajte ispod (ukoliko imate problema s učitavanjem kliknite na IZRAVNI LINK NA GALERIJU)

 

Donja Blatnica, 7. kolovoza 2017.

Posted by Brotnjo.info on Dienstag, 8. August 2017