Naslovnica CRNA KRONIKA Nizozemac u sred bijela dana ostao bez laptopa, zvučnika, odjeće i novca

Nizozemac u sred bijela dana ostao bez laptopa, zvučnika, odjeće i novca

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 7 prijava (na području Mostara 3, na području Stoca 1, na području Čitluka 1 i  na području Čapljine 2).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja i to na području Mostara 3.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 5  prometnih nezgoda i to na području Mostara 1, na području  Čapljine 1, na području Konjica 1, na području Jablanice 1 i na području  Rame 1 u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

-01.08.2017.godine u 18,50 sati u PU Mostar obratio se državljanin Nizozemske M.M.B.(1989) i prijavio da mu je razbijeno prednje lijevo staklo na vozilu „Mercedes“ te iz unutrašnjosti otuđeno : laptop , zvučnik , kofer odjeće i novac dok se vozilo nalazilo parkirano u Ul. A.Starčevića. Upoznat Odjel krim. policije.

-01.08.2017.godine u 12,20 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Paprasko, općina Jablanica , dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala tri teretna motorna vozila i to: vozilo „Man“ sa prikolicom kojom je upravljao S.N.(1978) iz Tešnja, drugo vozilo „Mercedes“ sa poluprikolicom kojim je upravljao D.N.(1974) iz Orašja  i treće vozilo „VW Caddy“ kojim je upravljao I.M.(1976) iz Tomislavgrada. Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobio je I.M. koji je prevezen  u KBC Mostar . Na licu mjesta izvršen je očevid, a promet se odvijao naizmjenično jednom trakom nekoliko sati poslije nezgode . Zbog utovara i daljeg transporta oštećenog vozila cisterne u 20,05 sati je došlo do totalne obustave prometa za sve kategorije vozila koja je trajala do 20,40 sati kada je promet normaliziran. O svemu je upoznat tužitelj.

01.08.2017.godine na raskrižju Ul.A.Starčevića i Ul.G.Šuška u Čapljini dogodila se prometna nezgoda u kojoj je oboren pješak. Sudionici u prometnoj nezgodi su S.R.(1966) iz Čapljine sa vozilom „Toyota Rev 4“ i pješak A.l.(1939) iz Čapljine koja je zadobila teške tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.

01.08.2017.godine u PS Mostar Jug obratio se građanin i prijavio da je u naselju Brodari – Buna uz rijeku Neretvu pronašao ručnu bombu. Mjesto pronalaska je obilježeno a na lice mjesta došli su djelatnici Civilne zaštite.

 

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu