Naslovnica CRNA KRONIKA MUP HNŽ: U noćašnjoj eksploziji nastala veća materijalna šteta na stambenom i...

MUP HNŽ: U noćašnjoj eksploziji nastala veća materijalna šteta na stambenom i poslovnom objektu

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 11 prijava ( na području Mostara 7, na području Stoca 1, na području Neuma 1, na području Čapljine 1 i na području Čitluka 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja i to na području Mostara 2, na području Stoca 1 i na području Čitluka 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano  je 11  prometnih nezgoda i to na području Mostara 3, na području  Čitluka 2, na području Konjica 3, na području Stoca 1, na području Neuma 1 i na području Jablanice 1 u kojima je sedam osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba  zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

U noći 31.07/01.08.2017.godine u  03,40 sati  u PS Mostar Jug se obratila G.D. (1961) iz D.Jasenice  i prijavila da je od strane NN osobe postavljena eksplozivna naprava pred kuću njenog sina D.D.(1982) koji se trenutno nalazi na putu.

Prilikom eksplozije došlo je do oštećenja garažnih vrata, stakla na poslovnom prostoru i stambenom dijelu kuće D.D. i kuće  prijaviteljice. Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije, a o svemu je upoznat Odjel krim. policije kao i tužitelj, priopćeno je iz MUP-a.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu