Naslovnica SPORT Osmina finala MNL MZ općine Čitluk igrat će se 2. kolovoza

Osmina finala MNL MZ općine Čitluk igrat će se 2. kolovoza

Podijeli objavu

Večeras će se na Jakerovcu odigrati posljednje utakmice u skupinama 15. izdanja Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk.

Pobjednici skupina poznati su od ranije, no nakon večerašnjih utakmica bit će poznati i parovi osmine finala. Natjecateljski program u Krehin Gracu započet će u 20 sati utakmicom između Biletića i Blizanaca, nakon čega će biti odigrane i utakmice Služanj – Gornji Ograđenici (21 sat),  Donji Veliki Ograđenik – Dobro Selo (22 sata) i Krehin Gradac – Gornja Blatnica (23 sata).

Utakmica između Dobrog Sela i Donjeg Velikog Ograđenika odlučivat će o drugom mjestu u skupini B, a obje ekipe natjecanje će nastaviti u osmini finala koja je na rasporedu u srijedu 2. kolovoza. Nakon ove utakmice svoje protivnike u osmini finala doznat će Gradnići i Tepčići uz koje će u osmini finala nastupiti Čerin, Gornji Ograđenici, Međugorje i Bijakovići.

Dakle, utakmice osmine finala bit će odigrane 2. kolovoza, a pobjednici iz ogleda osmine finala snage će u četvrtfinalu odmjeriti s Biletićima, Krehin Gracom, Dragićinom i Donjim Hamzićima. Četvrtfinale MNL MZ općine Čitluk „Brotnjo 2017.“ bit će odigrano u petak 4. kolovoza, također u Krehin Gracu.

Parovi osmine finala:
Gradnići – B 3
B 2 – Tepčići
Čerin – Bijakovići
Međugorje – Gornji Ograđenici