Naslovnica SPORT GNK Dinamo:Trofej pobjednika Kupa velesajamskih gradova stigao u Čitluk

GNK Dinamo:Trofej pobjednika Kupa velesajamskih gradova stigao u Čitluk

Podijeli objavu

Gostovanjem u Čitluku, GNK Dinamo nastavio je s turnejom povodom 50. obljetnice osvajanja Kupa velesajamskih gradova.

Navijači Dinama danas su u Čitluku imali priliku vidjeti trofej osvojen 1967,. godine, loptu iz finalnog ogleda protiv Leedsa i upoznati legendarne igrače Dinama: Stjepana Lamzu i Fahriju Dautbegovića.

Povodom 50. obljetnice osvajanja jedinog europskog trofeja u povijesti hrvatskog klupskog nogometa GNK Dinamo organizirao je „Trophy Tour“, a izaslanstvo GNK Dinamo danas su u Čitluku srdačno dočekali načelnik općine Čitluk Marin Radišić, članovi Udruge navijača „Dinamo u srcu – Brotnjo“ i ostali navijači Dinama.

Pozdravljajući proslavljene igrače Dinama, načelnik Radišić kazao je kako je Dinamo često na pripremama u Međugorju i da se nada da će tako biti i u buduće, te se zahvalio na ukazanoj časti prilikom odabira destinacija koje će biti posjećene tijekom turneje koja je započela 16. lipnja u Krapini i posjetit će ukupno šesnaest gradova u Hrvatskoj i BiH.

Načelnik Radišić i predstavnici Udruge navijača „Dinamo u srcu – Brotnjo“ legendama kluba za koji navijaju uručili su prigodne darove, na čemu su im Lamza i Dautbegović iskreno zahvalili i ispričali se zbog neplaniranog kašnjenja.

Tijekom gostovanja u Čitluku navijači su se mogli fotografirati s legendarnim igračima, kao i s trofejom osvojenim prije pedeset godina.

Nakon Čitluka „Trophy Tour“ se nastavlja u Širokom Brijegu u koji se izaslanstvo Dinama uputilo nakon gostovanja u Čitluku.

Posted by Događajnica on Samstag, 22. Juli 2017