Naslovnica GOSPODARSTVO Tri vinarije iz Brotnja na sajmu u kineskom gradu Ningbo

Tri vinarije iz Brotnja na sajmu u kineskom gradu Ningbo

Podijeli objavu

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira, drugi put, zajednički nastup bosanskohercegovačkih tvrtki na Sajmu investicija i trgovine „China-CEEC EXPO“ koji će se održati od 08. do 12. lipnja 2017. godine u gradu Ningbo u Kini.

Iz Bosne i Hercegovine će se na ovom sajmu predstaviti četiri vinarije i to: Vinarija Čitluk, Podrumi Andrija iz Čitluka, Podrumi Ostojić iz Čitluka i Vinogradi Nuić iz Ljubuškog, prenosi Manager.ba

Uz vina, na bh. izlagačkom prostoru veličine 85m2 svoje proizvode i usluge predstavit će i tvrtke Milkos iz Sarajeva, Elmar iz Trebinja, Sava Semberija iz Bijeljine, Swity iz Gradačca, te Nobel Orient iz Sarajeva.

Ova izložbena manifestacija, treća po redu, organizira se u okviru sveobuhvatne inicijative NR Kine koja ima za cilj jačanje suradnje sa zemljama Centralne i Istočne Europe (tzv. CEE regija).

Među brojnim manifestacijama su i trgovinski sajam koji je fokusiran na poljoprivredno-prehrambene proizvode, zatim investicijski i poslovni forumi te poslovni susreti tvrtki iz Kine i zemalja CEE regije. Kao i prethodne dvije godine, i ovaj put su glavni sponzori manifestacije Ministarstvo trgovine NR Kine i Narodna vlada Provincije Zhejiang.

Zajednički nastup devet tvrtki iz Bosne i Hercegovine realizira se uz financijsku podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Podijeli objavu